Romana  Magyar  English 
Supraveghere video Dahua
Posted: Dec, 2, 2021
Supraveghere video Dahua

YLI CONTROL ACCES anunță cu plăcere parteneriatul de distribuție cu Zhejiang Dahua Technology Co., Ltd. (Dahua Technology), unul din liderii mondiali furnizor de servicii, soluții video și IoT Inteligente.

Ne dorim ca prin acest parteneriat să venim în întâmpinarea solicitărilor clienților noștri și, privind cu încredere spre viitor, să devenim în timp unul din principalii distribuitori DAHUA în Romania.

În calitate de furnizor principal de soluții de securitate, Dahua oferă soluții pentru diverse aplicații și industrii, inclusiv gestionarea traficului, facilități guvernamentale, comerț cu amănuntul, servicii bancare și financiare etc. Soluțiile de aplicații precum recunoașterea facială și LPR oferă nu numai camere, înregistratoare și VMS, ci și interfețe deschise pentru o integrare convenabilă cu echipamente terțe.

Respectând filosofia „Inovația pentru toți”, Dahua oferă un portofoliu larg de produse legate de securitate, de la camere IPC, HDCVI, HCVR, PTZ, camere termice, înregistratoare la control acces, interfonie video, alarme, produse pentru supraveghere trafic, supraveghere mobilă, afișaje, VMS etc.