Romana  Magyar  English 

Masuri de preventie COVID-19

 MASURI DE PROTECTIE COVID-19

COVID-19
Showroom

 

Livrări

Incepând de Joi 26 Martie nu vom mai permite accesul publicului în sediile noastre din București și Cluj. Echipa noastră din fiecare locație vă va sta la dispozitie în continuare doar pentru ridicarea comenzilor transmise anterior prin email sau telefonic. 

Plățile necesare pot fi efectuate doar prin OP, anterior ridicării comenzii.
  Livrările noastre prin serviciile de curierat nu vor fi afectate de această măsură cât timp serviciile de curierat vor funcționa, procesarea comenzilor primite de la dvs. efectuându-se în aceleasi condiții cu care v-am obișnuit. 

Date de contact pentru transmiterea comenzilor: http://www.yli.ro/contact
     


Personal


 

Info
In contextul dificil al situației create de pandemia de COVID19 și din dorința de a ne proteja angajații și a contribui la eforturile naționale de limitare a răspândirii virusului, am redus numărul personalului prezent în locațiile noastre, continuând însă să fim disponibili pentru solicitarile dvs. ca până acum, în efectiv complet, prin intermediul mijloacelor de comunicare electronice.


   Vă vom ține la curent cu orice alte schimbări vom fi nevoiți să facem și sperăm ca eforturile noastre, ale tuturor, să aibă rezultatele așteptate și să contribuie la evitarea unui impact major asupra vieții și activității noastre.

Considerăm că informarea este foarte importantă și de accea împărtășim cu voi câteva link-uri importante în această perioadă:
Coronavirus: Why You Must Act Now
Flatten the Curve
CDC: COVID-19 (continuously updated)
Video: Exponential Growth and Epidemics