Romana  Magyar  English 

Sistem incuietori PSlocks


PSLock este un sistem de incuietori invizibile standalone destinate securizarii dulapurilor, vestiarelor, vitrinelor sau sertarelor. Deschiderea se face cu parola sau card in functie de sistemul ales. Instalarea se face usor si rapid, iar programarea este facila si nu necesita calculator. 

Sistem de blocare cu functie “push” facut din ZAMAK, un aliaj robust zinc-aluminiu cu punctul de rupere la 35Kg. Sistemul “push” integrat va impinge sertarele usoare si usile dulapurilor. Pinul flexibil are o toleranta de +/- 2mm.  

Incuietoare inteligenta de mici dimensiuni alimentata cu o  baterie litiu de 3V cu durata mare de functionare ce asigura pana la 30 000 de deschideri. In functie de model, incuietoatea poate fi actionata cu un card de proximitate, cititorul fiind inclus in incuietoare sau cu ajutorul unei tastaturi numerice ce se monteaza pe exteriorul dulapului.


Tastatura numerica “slim” folosita la incuietorile securizate cu cod numeric. Aceasta se conecteaza direct la incuietoare cu ajutorul cablului de 7cm, inclus. Prinderea se face din interiorul dulapului cu 4 suruburi de fixare cu pas metric.