Romana  Magyar  English 


COMPANIA


YLI este o companie romaneasca cu sedii in Cluj, Bucuresti si Budapesta, importator si distribuitor de sisteme si subansamble pentru control acces si securitate. YLI a luat fiinta in 2006 la Cluj cu intentia de a acoperi o nisa pe piata sistemelor de control acces, si anume aceea a magnetilor de forta  pe care i-am importat inca de la inceput, devenind distribuitori unici ai brandului YLI pentru Romania si Ungaria.

Pornind de la premiza satisfacerii unei cereri de nisa pentru electromagnetii de forta, si pe baza cererilor primite de la clienti,  YLI si-a marit constant gama de produse, adaugand la gama initiala: 

modele noi de electromagneti de forta, bolturi electrice, cititoare si controlere de acces RFID, surse de alimentare, butoane si contacte magnetice, yale electromagnetice, amortizoare, manere, sisteme de control acces hotelier, sisteme de control acces biometric, sisteme de pontaj (biometrice si RFID), cilindri electronici, sisteme de supraveghere video, video interfonie, sisteme de apel wireless, bariere auto si turnicheti.

In prezent, activitatea YLI  este preponderent business-to-business, deservind o baza de mai mult de 500 de clienti persoane juridice din Romania si mai mult 200 de clienti persoane juridice din Ungaria. Comenzile se onoreaza imediat, cu livrare in 24-48 de ore prin curierat, oriunde in tara.

YLI si-a propus si a promis clientilor, inca din 2006, oferirea unor produse de calitate, la preturi competitive pe piata, precum si angajarea disponibilitatii maxime fata de client, atat in faza de comanda cat si in faza de suport.  Toti clientii nostri beneficiaza de suport tehnic gratuit pentru oricare din produsele achizitionate.