Romana  Magyar  English 

Solutie IP Kedacom de recunoastere faciala

Solutie IP Kedacom de recunoastere faciala

Soluția profesionala AI Kedacom este compusă din NVR-uri și camere IP AI, ce includ un algoritm AI de învățare profundă dezvoltat de Kedacom. Rata de acuratețe a detecției faciale este de peste 99.9%, iar cea de acuratețe a recunoașterii faciale este de peste 98%.

Camerele AI Kedacom sunt echipate cu procesoare Qualcomm Snapdragon. Capacitatea de detecție și analiză este de până la 18 persoane simultan, putând captura pozele fețelor, ale întregului corp sau poze panoramice, indicând direcția și viteza de deplasare a acestora.

NVR-urile AI Kedacom sunt echipate cu procesoare puternice INTEL CORE seriile "I", fiind capabile să analizeze și să recunoască până la 50 de fețe/secundă, respectiv 3000 de fețe/minut dintr-o bază de date de până la 50 000 de fețe. Fiind extrem de rapidă și precisă, soluția este ideală în cazul spațiilor cu trafic intens. 
Soluțiile integrate de recunoaștere și identificare facială Kedacom sunt disponibile într-o gamă largă de modele adaptate pentru toate nevoile. Componența centrală a sistemului, NVR-ul, este disponibil într-o varietare mare de configurații de la 9 la 64 canale IP, de la 4 la 16 HDD hotswap în controlere cu suport RAID 0/1/5/10, de la 2 la 16 canale IP AI cu recunoaștere facială.

Sistemul de identificare și recunoaștere facială Kedacom este potrivit într-o gamă largă de situații, fiind utilizabil atât în aplicații de mici dimensiuni cât și în cele mari și foarte mari. Acesta poate fi folosit în scenarii de monitorizare, înregistrare, indentificare și recunoaștere destinate:- industriei retail- cazinourilor - școlilor, clădirilor de birouri- aeroporturi, autogări, stații feroviare - puncte de trecere a frontierei, etc.

PENTRU OFERTA PERSONALIZATA, VA RUGAM SUNATI