Romana  Magyar  English 

Solutie portabila Kedacom

Solutie portabila Kedacom

Sistemul portabil KEDACOM cuprinde dispozitive de supraveghere video de inalta performanta alaturi de o multitudine de accesorii ce pot fi cu usurinta utilizate de catre fortele de securitate. Camera portabila- Body Cam, camerele externe, statia de andocare, VMS-ul sunt printre componentele principale ale acestui sistem. Special conceput pentru fortele de politie, jandarmerie, companiile private de securitate, sistemul este de un real folos in gestionarea situatiilor de criza, activitatiile de monitorizare ascunsa sau alte scenarii similare. Reprezinta solutia ideala pentru obtinerea in timp real, de pe teren, a informatiilor video/ audio de catre personalul din centrele de monitorizare in vederea adoptarii unor actiuni eficiente.Sistemul poate fi implementat cu usurinta atat in proiecte de anvergura cat si in proiecte de dimensiuni mai reduse. Comunicatia 3G/4G siWi-Fi permite interactiunea extrem de rapida intre unitatile periferice si centrul de comanda, iar protocolul KEDACOM KWTP asigura transmiterea stream-urilor video in mod fluent, fara intarzieri sau pierderi de pachete de date.

Kit-ul de comunicatie „VLine”

VLine este un kit de comunicatie pentru camerel eportabile. Acesta furnizeaza serviciile de comunicatie in timp real, precum push-to-talk si mesageria text. VLine suporta constituirea a mai multor grupuri, fiecare grup avand PTT intern sau chat. Clientul PC poate de asemenea sa se alature in grupul PTT sau chat. In plus, clientul VLine PC suporta functia de difuzare si de comunicat text, astfel incat este posibila transmiterea simultana a unei alarme sau a oricarui mesaj catre toate camerele portabile.

Software gestionare statii de andocare 

Cu ajutorul software-ului de gestionare se pot centraliza intr-un mod foarte usor toate informatiile de pe camerele de corp si de pe statiile de andocare peun singur PC. Acesta poate gestiona pana la 10.000 de camere de corp si pana la 500 de statii de andocare.

PENTRU OFERTA PERSONALIZATA, VA RUGAM SUNATI