Romana  Magyar  English 
Gama noua AVTECH!
Posted: May, 31, 2017
Gama noua AVTECH!

Fondat în 1996, AVTECH este unul din producătorii de top din domeniul CCTV şi cel mai mare din industria CCTV din Taiwan. 

Datorită anilor de cercetare şi a experienţei în această industrie, AVTECH a obtinut o poziţie de top în domeniul aplicaţiilor mobile, oferind o gamă completă de produse pentru supraveghere video. Pentru a-şi menţine pozitia de lider, AVTECH depune toate eforturile pentru inovarea tehnologiilor şi produselor sale.

Aplicaţia EagleEyes dezvoltată de AVTECH este una din cele mai descărcate aplicaţii mobile de supraveghere din lume cu peste 1 milion de descărcări. Aceasta permite un control extins al dispozitivelor compatibile şi satisface nevoile în creştere ale utilizatorilor de telefoane şi tablete smart. În 2010, un sistem revoluţionar tip “push video” a fost introdus în sistemul EagleEyes şi aplicat la toată gama de produse AVTECH. Odată activată alarma, în mai puţin de 5 secunde, un videoclip ce include 5 secunde pre-eveniment este transmis către dispozitivul mobil. Această funcţie a adus modificări majore în industrie, transformând sistemele de supraveghere din sisteme pasive de stocare a dovezilor în sisteme de protecţie active. 

Vă invităm să descoperiţi noua gamă AVTECH în exclusivitate la YLI: 4 camere si 3 DVR-uri TVI Full HD: 

Next
  • thumbnail
  • thumbnail
  • thumbnail
  • thumbnail
Previous